Uendret hovedavtale – enighet om fokus på miljø og inkluderende arbeidsliv

Hovedavtalen på KA-området videreføres i to år. Det er enighet om større satsing på klima og miljø som en del av partssamarbeidet.
Les mer

Folk i KA: Bente Vangdal Espenes

– I KA får jeg brukt min juridiske kompetanse på et veldig bredt spekter av rettsfelter, sier spesialrådgiver og advokat Bente Vangdal Espenes.
Les mer

God respons på nytt kurs: – Veldig relevant program!

For første gang arrangerte KA en egen arbeidsrettsdag. Flere av deltakerne omtaler den som meget nyttig.
Les mer

Lovendringer om varsling – dette må du vite

Fra 1. januar er det gjort en rekke presiserende og tydeliggjørende endringer i arbeidsmiljølovens bestemmelser om varsling, skriver advokat i KA, Bente Vangdal Espenes.
Les mer

Slik får dere some-bruken inn i gode former

Sosiale medier kan brukes både klokt og uklokt. KA har laget et forslag til retningslinjer for virksomheter som ønsker dette.
Les mer

Ny særavtale om pensjon er vedtatt

Alle bestemmelser om pensjon i Den norske kirke flyttes fra Hovedtariffavtalen og samles i egen særavtale, som trer i kraft 1. januar.
Les mer

Tid for julegaver – husk nye skatteregler

Samtidig som ansatte nå må skatte av bonuspoeng som opptjenes i jobb dersom disse brukes privat, økes det skattefrie beløpet en ansatt kan motta gaver for.
Les mer

Ikke gå i jussfella – bli oppdatert på viktig lov og rett

Hva gjør du når du får sykemeldinger? Hvilke krav foreligger ved nedbemanning, og hvordan håndterer du en frittalende ansatt på Facebook?
Les mer

Gjør opplæringstiltak mer tilgjengelige med ny nettside

Nettstedet ouinfo.no er totalrenovert: Designet er fortsatt enkelt, men målgruppen er tydeligere, og siden virker like bra på mobil som på store skjermer.
Les mer

Advarer mot manipulerende telefonselgere

Sommeren er høysesong for de såkalte kataloghaiene. Kirkesjefen i Grimstad ble nylig oppringt av en selger med en manipulativ stil.
Les mer

Slik unngår du dyre bildetabber

Les hvorfor kommunikasjonssjef Trygve W. Jordheim mener 17. mai er en god anledning til å minne om at du ikke bare kan «finne et bilde på nettet».
Les mer
1 - 11 av 11

Powered by Cornerstone