Taler KA-medlemmenes sak på Stortinget

KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs (t.v.) har sammen med avdelingsdirektør Marit Brandt Lågøyr og spesialrådgiver Jens A. Bjelland representert kirkelig og ideell sektor på Stortinget i komitéhøringer i forbindelse med statsbudsjettet for 2022. Skjermdumper fra stortinget.no
Publisert: 10/11/2021
KAs folk har deltatt i tre høringer om statsbudsjettet de siste par ukene.

En viktig del av arbeidet med å bidra til best mulige rammebetingelser for KAs medlemmer, er å delta i stortingskomiteenes muntlige høringer om statsbudsjettet. I forkant leveres skriftlige innspill.

– Kirkelig og ideell sektor får ufortjent liten oppmerksomhet. Vårt mål er å vise fram verdien av arbeidet som skjer i sektoren og sikre gode rammebetingelser. Da er det viktig å være i dialog med nasjonale folkevalgte, både i formelle og uformelle kanaler, sier Marit Brandt Lågøyr, direktør for sektorpolitikk og styring i KA.

Representanter for KA har hittil deltatt i høring hos utdannings- og forskningskomiteen (26. oktober, se video), familie- og kulturkomiteen (8. november, se video) og kommunal og forvaltningskomiteen (9. november, se video).

Dette er de skriftlige innspillene som er levert i forkant:

Les flere nyheter om statsbudsjettet

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone