TROSOPPLÆRINGSKONFERANSEN:

– Gleder meg allerede til neste år

– Trosopplæringskonferansen har vist seg å være en sjeldent viktig møteplass mellom menighet og organisasjonsliv, nettopp med barn og ungdom som felles hjertesak, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs (nr. to f.h. på andre rad). Foto: Helge Mathisen/KA
Publisert: 18/10/2023
Mer enn tusen mennesker var samlet til Trosopplæringskonferansen onsdag.

– Mange barn og unge har vært involvert i forkant av årets konferanse. De har delt både håp og kloke tanker med oss alle. Det er nok det som har gjort sterkest inntrykk på meg i dag, sier administrerende direktør i Hovedorganisasjonen KA, Marit Halvorsen Hougsnæs.

730 deltakere pluss om lag 300 medarbeidere og andre aktører fylte onsdag The Cube på Gardermoen til Trosopplæringskonferansen 2023. Tema for konferansen var «håp».

Møtested for alle som jobber med barn og unge

IKO – Kirkelig pedagogisk senter arrangerer konferansen i samarbeid med KA, Kirkens Nødhjelp og Søndagsskolen Norge. Konferansen er godt etablert som Norges største og viktigste møtested for ansatte og frivillige som jobber med barn og unge i kirke og organisasjon.

– Konferansen har vist seg å være en sjeldent viktig møteplass mellom menighet og organisasjonsliv, nettopp med barn og ungdom som felles hjertesak. Jeg gleder meg allerede til neste års konferanse, sier Marit Halvorsen Hougsnæs.

Fellessamling, seminarer, mingling og gudstjeneste

Dagen åpnet med fellessamling under ledelse av Jan Erik Larssen (kjent fra blant annet «Autofil»). Underveis ble Trosopplæringsprisen 2023 delt ut til prosjektet «Du verden».

Resten av dagen var det valgfrie seminar, mingletid på Torget og til slutt gudstjeneste.

Neste konferanse finner sted 16. oktober 2024.

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone