Vårens viktigste møteplass for kirkelige arbeidsgivere

Klare for digitale konferanser: F.v. Marit Halvorsen Hougsnæs, Ingrid B. Tenfjord, Anne Cecilie Andresen og Øystein Dahle. Foto: KA
Publisert: 22/04/2021
KA inviterer alle medlemmer til digital konferanse før vårens lønnsoppgjør.

– Dette er en viktig lyttepost for oss, og vi ser frem til å møte medlemmene for informasjon og diskusjon rundt viktige tariff- og arbeidsgiverspørsmål, sier direktør i arbeidsgiveravdelingen i KA, Ingrid B. Tenfjord.

Årets arbeidsgiverkonferanse avholdes som tretimersmøter på Zoom første uken i mai. Den blir gjennomført to ganger, slik at det blir enkelt for alle å finne et tidspunkt som passer.

Arbeidsgiverutfordringer i ny organisering

I tillegg til informasjon, gruppesamtaler og diskusjon rundt lønnsoppgjøret, blir det tid til drøfting av arbeidsgiverutfordringer i lys av arbeidet med ny, kirkelig organisering.

Fra KA deltar blant andre administrerende direktør Marit Halvorsen Hougsnæs, direktør i avdeling for sektorpolitikk og styring Øystein Dahle, direktør i arbeidsgiveravdelingen Ingrid B. Tenfjord og forhandlingssjef Anne Cecilie Andresen.

Konferansene avholdes onsdag 5. mai kl. 12-15 og fredag 7. mai kl. 9-12 (klikk på det tidspunktet du foretrekker for å komme til påmelding). Deltakelse er gratis.

Lønnsoppgjør i slutten av juni

Målgruppe for konferansene er valgte og ansatte ledere i begge arbeidsgiverlinjer i Den norske kirke. Organisasjonene på KA-sektoren vil bli invitert til en egen konferanse.

Hovedtariffoppgjøret i Den norske kirke er berammet til 21. og 23. juni. Organisasjonene følger etter 25. juni. Nettsiden Tariff 2021 blir fortløpende oppdatert etter hvert som vi har ny informasjon.

Notatet som beskriver situasjonen for lønnsoppgjøret og munner ut i tre spørsmål til virksomhetene kan leses her.

Del i sosiale medier:
Relaterte artikler
Relaterte dokumenter

Powered by Cornerstone