Påmelding, kartlegging, evaluering: Questback

Som KA-medlem får dere til Questback til rabattert pris.

Oppdatert september 2017: KA har reforhandlet avtalen med evalueringsverktøyet Questback Ask & Act 1.9.2017. Fra nå av vil alle brukerkontoer koste 1500,- pr. stk.

KAs avtale med Questback har vi nå én fast pris for alle medlemmer. I avtalen får alle tilgang også til support på telefon og epost, fri bruk av maler og fri bruk av kvalitetssikring.

Nye brukere som ønsker å knytte seg til KAs avtale med Questback tar kontakt med support@questback.com og henviser til KAs avtale.

Det anbefales at alle brukere som har personopplysninger i sine evalueringer etc. tegner en Databehandleravtale (jf. Personvernforordningen, artikkel 28). Mal for denne kan fås av Questback.

Questback – bruksområder

Det nettbaserte dataverktøyet Questback har flere bruksområder som er interessante for kirkelig sektor.

1. Påmelding – verktøyet kan fint benyttes til påmelding til kurs eller konfirmantundervisning.
2. Kartlegging – verktøyet kan brukes ved kartlegginger og ulike typer undersøkelser, for eksempel brukerundersøkelsene i Stadig bedre som er utarbeidet spesielt for kirkelig sektor.
3. Dokumentasjon – undersøkelser som er utført kan presenteres i powerpoint og andre filformater, og disse rapportene egner seg godt som dokumentasjon.
4. Evaluering – undersøkelser bør inngå som en del av en evaluerende virksomhet i organisasjonen. Det innebærer at spørreskjemaer må produseres og arbeides med i staben, slik at resultatene er etterspurte og kan sette i gang refleksjon og læring.
5. Spørreskjemaene i Stadig bedre – en metodikk for evaluering og kvalitetsutvikling ligger som maler i Questback.

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone