Ledig stilling i KA: Databaserådgiver

Bevaringsprogrammet for kulturhistorisk verdifulle kirker skal ha sekretariat i Trondheim. Photo by Louis Droege on Unsplash
Publisert: 18/04/2024
Kirkebevaringsfondet er tidenes største kulturminnesatsning. Vi søker en databaserådgiver som skal være spesielt dedikert for programsekretariatet. Søknadsfrist 26. mai.

10 milliarder kroner skal benyttes til istandsetting av kulturhistoriske verdifulle kirkebygg de kommende årene. I den forbindelse er KA på jakt etter en databaserådgiver som skal være spesielt dedikert for programsekretariatet.

KA skal delta aktivt i Kirkebevaringsprogrammet og tilføre programmet ulik fagkompetanse. KA eier og drifter en egen database for kirkebygg og gravplasser. Databasen fornyes i disse dager med nytt fagsystem innen eiendomsforvaltning og verktøy for forvaltning, drift og vedlikehold (FDV), i samarbeid med leverandør Vitec Plania.

Databasen vil være en viktig ressurs i programarbeidet, og vil spille en sentral rolle i programmets arbeid. KA vil derfor utvide sine ressurser ved å ansette en databaserådgiver som skal være spesielt dedikert for programsekretariatet. Rådgiveren vil arbeide både strategisk og operativt og være aktivt med i nyetableringen og videreutviklingen av databasens rolle og funksjoner.

Databaserådgiveren skal være ansatt i KA, med hovedarbeidssted i kirkebevaringsfondets lokaler i Trondheim. Rådgiveren vil ha sitt daglige virke sammen med Riksantikvarens stab, men rapportere til og inngå som del av KAs avdeling for kirkebygg og gravplass

Søknadsfrist er 26. mai. Les mer og søk her!

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone