Ny i KA: Mona Roso

– Som produkteier for lønn, personal og regnskap skal jeg ivareta fellesrådenes interesser og ønsker i fellesløsningene i digitaliseringsprosessen i Den norske kirke, sier Mona Roso. Foto: KA
Publisert: 11/01/2024
– Jeg er sikker på at vi sammen kan finne gode og smarte digitale løsninger for lønn, personal og regnskap.

Hvem: Mona Roso (55), seniorrådgiver/LPR-produkteier (LPR = Lønn Personal Regnskap)
Bosted: Holmestrand
Familie: Gift, to voksne barn
Liker: Bøker, filmer, hytte, båt, toppturer, reise, ski, katt, venner og familie.

Hvorfor søkte du jobb i KA?
– Etter å ha jobbet med økonomi og innkjøp i mange år, tenkte jeg at oppgavene i stillingen som produkteier for lønn, personal og regnskap ville være en spennende utfordring. Jeg kommer fra stillingen som assisterende kirkeverge i Holmestrand kirkelige fellesråd og mener å ha god kjennskap til noen av utfordringene som finnes.

Hva vet du om KA fra før?
– Jeg har brukt KA ved behov for råd og veiledning i stillingen min som assisterende kirkeverge. Jeg har alltid vært godt fornøyd med veiledningen og hjelpen jeg har fått, og har følt en ekstra trygghet ved å ha noen å spørre.

Hva blir dine viktigste arbeidsoppgaver?
– Som produkteier for lønn, personal og regnskap skal jeg ivareta fellesrådenes interesser og ønsker i fellesløsningene i digitaliseringsprosessen i Den norske kirke. Jeg vil også være bindeleddet mellom fellesrådene og leverandøren av tjenestene.

Hva er du mest spent på?
– Jeg gleder meg til å bli kjent med kollegaer og medlemmer KA. Jeg er sikker på at vi sammen kan finne gode og smarte digitale løsninger for lønn, personal og regnskap i tiden fremover.

WEBINAR: Bli bedre kjent med Mona og arbeidet med fellesløsninger for lønn, personal og regnskap. Meld deg på gratis webinar 14. mars.

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone