Utveksler erfaringer på tvers av landegrensene

KOLLEGER: KA var vertskap for årets utgave av Nordisk arbeidsgiverkonferanse. Her møter man søsterorganisasjoner fra henholdsvis Sverige, Danmark og Finland. Foto: KA
Publisert: 16/02/2023
KA har jevnlig kontakt med nordiske kolleger på kirkelig sektor.

Nordisk arbeidsgiverkonferanse er en årlig samling hvor KAs administrerende direktør, Marit Halvorsen Hougsnæs, samt ledelsen i KAs arbeidsgiveravdeling møter sine kolleger fra tilsvarende organisasjoner i de andre nordiske landene. Vertskapet for konferansen går på rundgang, og i år var det KAs tur. Deltakerne møttes derfor i KAs lokaler i Kirkens hus i Oslo onsdag og torsdag denne uken. 

Formålet med konferansen er å dele erfaringer fra arbeidsgiveriet på kirkelig sektor i henholdsvis Norge, Sverige, Finland og Danmark. En sentral del av arrangement er derfor at deltakerlandene deler siste nytt fra sin sektor.

I tillegg er det et faglig program som vertskapet har forberedt. I får fikk deltakerne blant annet høre tidligere KA-direktør Frank Grimstad foredra om «Kirkens styringsform – mellom bispemakt og demokrati. Utviklingstrekk i Norden», mens KAs fagdirektør Ingrid Staurheim tok for seg «Kirkebygg og identitet»

Utover det faglige programmet fikk også deltakerne tid til et besøk med omvisning på Munch-museet.

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone