Ny i KA: Anders Kirkebø Giske

Anders Kirkebø Giske er nyansatt spesialrådgiver i KA. Foto: KA
Publisert: 05/04/2022
– Jeg var lysten på nye utfordringer. KA fremstod for meg som et sted med mye bra folk, med mye like verdier som meg, sier nyansatt spesialrådgiver i avdeling for sektorpolitikk og styring.

Hvem: Anders Kirkebø Giske (37), spesialrådgiver i avdeling for sektorpolitikk og styring, med særlig ansvar for økonomiske spørsmål.

Bosted: Røa, Oslo

Familie: Samboer, to barn

Liker: Familie og venner. God mat. Microsoft Excel.

Hvorfor søkte du jobb i KA?
– Jeg hadde jobbet ved samme sted i flere år og kjente etter hvert litt på lysten etter nye utfordringer. KA fremstod for meg som et sted med mye bra folk, med mye like verdier som meg.

Hva visste du om KA fra før?
– Jeg har jobbet flere år i kommunal sektor og gjennom dette bistått med økonomisk veiledning til kommunale virksomheter, herunder kirkelig fellesråd. Ellers er det mye nytt.

– Hva blir dine viktigste arbeidsoppgaver?
– Jeg skal bidra med min kompetanse på økonomi og virksomhetsstyring inn i arbeidet i avdeling for sektorpolitikk og styring. Jeg skal bistå medlemmene i økonomiske spørsmål, herunder budsjett/regnskap, skatt/avgift og økonomistyring. En del av stillingen skal også brukes til arbeid med Den norske kirkes digitale satsning innenfor områdene lønn, personal og regnskap.

– Hva er du mest spent på?
– Nye rutiner, arbeidsoppgaver og relasjoner skal bygges. Jeg har vært i samme jobb i mange år nå, så jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver.

Møt flere KA-folk her!

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone