Nye datoer for høstens lederkonferanser

Foto: Nordic Choice Hotels
Publisert: 17/02/2021
Kirkelederkonferansen arrangeres 1.-2. november. Kirkevergene og prostene har hver sine konferanser det påfølgende døgnet.

– Vi oppfordrer alle, både de som var påmeldt i fjor og andre i målgruppen, til å holde av disse dagene. Hvis vaksineringsprogrammet går som planlagt, kan vi endelig samles til stormønstring igjen. Det ser vi veldig fram til, sier administrerende direktør i KA Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter, Marit Halvorsen Hougsnæs.

Kirkelederkonferansen, tidligere omtalt som KAs høstkonferanse, har ansatte og valgte ledere i Den norske kirke og KAs medlemsorganisasjoner som målgruppe. Konferansen holdes på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, også kjent som The Cube.

Samme sted arrangeres Landskonferansen for kirkeverger, som starter idet Kirkelederkonferansen avsluttes. Sistnevnte skulle opprinnelig vært avholdt i november 2020, men måtte utsettes på grunn av korona.

Også prostene vil ha sin egen konferanse i etterkant av Kirkelederkonferansen. Denne vil finne sted parallelt med Landskonferansen for kirkeverger.

Alle som var påmeldt til Kirkelederkonferansen i 2020 vil få e-post når påmeldingen til årets konferanser åpner. Det vil også bli gitt informasjon i KAs nyhetsbrev og på ka.no.

Konferansene var opprinnelig berammet litt senere i november 2021, men på grunn av Kirkemøtet 11.-16. november er tidspunktet nå spikret helt i starten av måneden.

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone