Til høsten blir det nettkurs hver torsdag kl. 12.30

Seniorrådgiver Jens Bjelland Grønvold er en mange digitale kursholdere i KA.
Publisert: 18/06/2020
KAs digitale kurskalender for høsten er klar.

Gå rett til kurskalenderen.

– Koronavåren har fått fart på nettkurssatsingen vår. Vi opplever at mange setter pris på muligheten til å oppdatere seg uten å bruke hele dagen og uten å måtte forlate kontoret eller hjemmekontoret, sier kommunikasjonsdirektør Trygve W. Jordheim.

Vårens nettkurs har handlet om koronarelaterte tema som smittevern, gravplassforvaltning og kriseledelse, men også mer allmenne emner innenfor arbeidsrett, ungdomsarbeid, kommunikasjon og politikk.

– Integrert del av KAs virksomhet

Fra slutten av august til midt i desember blir det kurs hver torsdag klokka 12.30 (bortsett fra uke 43). For å få gode rammer og en helhetlig profil på konseptet, vil det i løpet av sommeren bli etablert et fast studio i KAs lokaler.

– Med dette konstituerer vi det digitale kurstilbudet som en naturlig og integrert del av KAs virksomhet. Noen av medlemmene våre har etterlyst dette lenge, og nå er vi i gang, sier Jordheim.

Både repriser og nye kurs

Noen av vårens kurs setter opp på nytt til høsten, men det blir også mange nyutviklede kurs, blant annet om tilbakemeldingskultur, offentlige anskaffelser, service i kirkelige tjenester og nye økonomiforskrifter.

Oppdatert kurskalender ligger alltid på kurs.ka.no, og alle nettkurs er nå åpnet for påmelding.

PS! Det blir også fysiske kurs og konferanser i høst, blant annet de regionale kontaktmøtene og Kirkelederkonferansen.

Del i sosiale medier:
Relaterte lenker

Powered by Cornerstone