Folk i KA: Alexander Aas

– KA består av en usedvanlig hyggelig liten gruppe av mennesker, som alle er veldig interessert i sine ulike fagfelt og brenner for å gjøre en god jobb for kirka, sier Alexander Aas. Foto: KA
Publisert: 06/11/2019
– Ofte ligger ikke løsningen på det juridiske planet, men heller å finne gode praktiske løsninger som sørger for at begge parter blir godt ivaretatt. Det gir meg en god mestringsfølelse, sier KA-advokat Alexander Aas.

Hvem: Alexander Aas (38), advokat i arbeidsgiveravdelingen i KA.

Bosted: Fredensborg i Oslo

Familie: Deler reir med ei ordentlig mossekråke

Liker: Livet

Fartstid i KA: Har hatt veldig god fart siden jeg startet i KA, og har akkurat rundet mitt første år.

Viktigste arbeidsoppgaver: Arbeider i all hovedsak med personalsaker.

Hvordan vil du beskrive KA som organisasjon?
– KA består av en usedvanlig hyggelig liten gruppe av mennesker, som alle er veldig interessert i sine ulike fagfelt og brenner for å gjøre en god jobb for kirka.

Hva kan du hjelpe medlemmene med?
– De fleste spørsmål knyttet til arbeidsrett og arbeidstakere.

Hva blir det viktigste for KA fremover?
– Bygge videre på det som KA står for i dag, og være tett på medlemmene for å kunne ivareta deres interesser best mulig.

Hva er det beste med å jobbe i KA?
– Jeg arbeider i all hovedsak med personalsaker. Jeg har arbeidet på arbeidstakersiden tidligere, og det er en veldig nyttig erfaring å ha. Når jeg forteller at jeg arbeider med personalsaker, får jeg gjerne høre at det må være veldig tungt. For min del ligger det en veldig stor glede i å klare å lande ordninger til det beste for begge parter. Ofte ligger ikke løsningen på det juridiske planet, men heller i å finne gode, praktiske løsninger som sørger for at begge parter blir godt ivaretatt. Det gir meg en god mestringsfølelse.

Møt flere KA-folk her!

Se alle våre tjenester!

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone