Folk i KA: Jens Bjelland Grønvold

Jens Bjelland Grønvold er en av KAs ferskeste medarbeidere. Foto: KA
Publisert: 30/10/2019
– Å gå på jobb hver dag og vite at man gjør en jobb for dem som har som oppgave å formidle evangeliet i alle sine forskjellige former – det betyr masse for meg, sier politisk rådgiver Jens Bjelland Grønvold.

Hvem: Jens Bjelland Grønvold (36), seniorrådgiver for sektorpolitikk.

Bosted: Tveita, Oslo

Familie: Forlovet med Vicky og hundepappa til Reine (1,5 år)

Liker: Folk og alt de er interessert i. Spesielt Lillestrøm Sportsklubb, noe som er en konstant kilde til skuffelse i livet mitt.

Fartstid i KA: Begynte i august 2019

Viktigste arbeidsoppgaver: Jeg jobber med å fremme medlemmenes interesser overfor politikere og myndigheter. Møter stortingspolitikere, departementer og samarbeidspartnere. I tillegg jobber jeg med kurs (blant annet kurs for nye fellesråd) og medlemskontakt.

Hvordan vil du beskrive KA som organisasjon?
– Veldig mangfoldig, fordi arbeidsgiverne i kirkelig sektor gjør så mye forskjellig. Her har vi ekspertise på alt fra barnehageloven til solcelletak på kirker til samarbeidet mellom kristne organisasjoner og Den norske kirke, arbeidsrett og ledelse. Det gjør det innmari spennende å jobbe her.

Hva kan du hjelpe medlemmene med?
– Jeg kan hjelpe til dersom et medlem har et anliggende som de trenger at blir hørt, enten av politikere, byråkrater eller andre viktige partnere. Jeg vil også gjerne møte medlemmene for å høre hva de jobber med for tiden, og hvordan de opplever sine rammevilkår, slik at jeg kan forutse om nye reguleringer vil ramme dem.

Hva blir det viktigste for KA fremover?
– Jeg tror det viktigste for KA blir å ivareta Den norske kirke som sitt største medlem – både fellesråd, menighetsråd og rettssubjektet – og samtidig bre oss ut og bli det naturlige valget som arbeidsgiverorganisasjon for hele det kirkelige landskapet. Det er mange organisasjoner jeg mener kunne fått enormt mye ut av å bli en del av KA-familien.

Hva er det beste med å jobbe i KA?
– At vi jobber med ting som virkelig betyr noe for kirkelige virksomheter. Å gå på jobb hver dag og vite at man gjør en jobb for dem som har som oppgave å formidle evangeliet i alle sine forskjellige former – det betyr masse for meg.

Møt flere KA-folk her!

Se alle våre tjenester!

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone