Ledig deltidsstilling i KA: Jusstudent

Foto: KA
Publisert: 07/08/2019
KA søker jusstudent med interesse for arbeidsrett. Søknadsfrist 22. august.

Til vår arbeidsgiveravdeling søker vi etter en jusstudent til studierelevant deltidsstilling.

Arbeidsgiveravdelingen har i dag åtte advokater/jurister. Vi gir råd og veiledning til våre medlemmer i spørsmål om arbeidsrett, personalforvaltning og tariff.

Vi har i en periode hatt en ordning med studenter med deltidsstilling. Vår nåværende studentansatte er nå ferdig med studiet, og vi søker hennes etterfølger. Hovedoppgaven vil være rådgivning til våre medlemmer per telefon og e-post. Det kan også være aktuelt med andre oppgaver, som for eksempel utredningsoppgaver eller skriving av artikler til vår nettside.

Stillingen vil være 20 prosent, tilsvarende én dag i uken. Det kan være aktuelt å tilby mer arbeid i perioder hvor det er ekstra travelt i sekretariatet eller ved ferieavvikling. Jobben vil være variert og gir mulighet til å bruke det du har lært på jusstudiet i praksis, og gir svært verdifull erfaring innen arbeidsrett.

Det er en fordel om du har erfaring fra rettshjelpstiltak, advokatfirma eller lignende, men ikke et krav. Du bør ha fullført minst halve studiet, gjerne med valgfag i arbeidsrett. Personlig egnethet og serviceinnstilling blir vektlagt.

Vi tilbyr:

  • Mulighet til å arbeide i et interessant fagligmiljø
  • Være en del av et hyggelig arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktig lønn
  • Medlemskap i pensjonsordningen KLP

KA legger vekt på mangfold på arbeidsplassen og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke - uavhengig av alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi holder til i sentrale lokaler i Rådhusgata 1-3. Spørsmål om stillingen rettes primært til rådgiver Silje L. Hjeldsbakken på telefon 474 47 024 eller e-post, eventuelt til forhandlingsleder Marianne Liaklev på telefon 934 22 847 eller e-post.

Søknad med CV sendes til silje.hjeldsbakken@ka.no. Søknadsfrist er 22. august 2019. Tiltredelse vil være snarlig etter nærmere avtale.

Om KA: KA er arbeidsgiver- og interesseorganisasjonen for kirkelige organer og virksomheter med kirkelig forankring. Det er i dag 22 arbeidstakerorganisasjoner som har partsforhold i KAs tariffavtaler. KA har 550 medlemmer og yter service og rådgivning innen bl.a. tariff/arbeidsgiverspørsmål, omstilling, ledelse, opplæring, kirkebygg- og gravplassforvaltning, juss og økonomi. KA har kontorlokaler sentralt i Oslo, og har om lag 30 tilsatte med mangfoldig faglig bakgrunn.

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone