Landsrådet i gang

Styreleder Eigil Morvik under åpningen av landsrådet 2017. Foto: Hilde Kristin Klungrehaug
Publisert: 24/04/2017
Styreleder Eigil Morvik ser med spenning, glede og forventning frem til det største landsrådet som har vært avviklet i KA.

Etter at låtskriver og sanger Hanna Nydal hadde slått an tonen, åpnet Eigil Morvik i formiddag landsrådet med å ønske Kirkemøtet velkommen som nytt medlem. "Jeg er veldig glad for at Kirkemøtet valgte å melde seg inn i KA og overga sitt partsansvar til KA som sin arbeidsgiverorganisasjon," sa Morvik.

Morvik understreket i sin tale at KA gjør en viktig jobb på mange viktige området som samler medlemmene. Han viste til arbeidet for kirkebygg, arbeidet med finansiering og en aktiv tros- og livssynspolitikk og rekruttering av kompetente arbeidstakere til kirkelige virksomheter.

Landsrådet i gangSanger og låtskriver Hanna Nydal åpnet landsrådet"Vi kommer fra menighetsråd, fellesråd, organisasjoner og Kirkemøtet, og vi er her for å stake ut kursen framover for KA Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter. Dere skal vedta ny strategiplan, det er av stor betydning for denne organisasjonen, og det skal velges nytt styre. Det er viktig, og mange har latt seg engasjere i den forbindelse. Vi har en viss tradisjon i KA for spennende, og kanskje uforutsigbare valg med mange kandidater," sa Morvik.

Morvik takker nå av som styreleder etter syv år. "Jeg vil takke dere i styret for godt, meningsfullt og hyggelig samarbeid. Jeg vil takke administrasjonen for den fantastiske jobben dere gjør hver eneste dag for KA og KAs mange medlemmer. Og til slutt er det naturlig for meg å rette en spesiell takk til Frank Grimstad for det arbeidet du har gjort i 27 år for denne organisasjonen, og for det gode samarbeidet vi har hatt disse siste 7 årene," avsluttet Morvik.

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone