Sikringskurs Molde

Publisert: 23/06/2011
15.-16. november arrangerer KA sikringskurs i Molde, hvor det er fokus på brann- og tyverisikkerhet.

Hvordan få bedre oversikt over brann- og tyverisikkerheten?

Kurset tar utgangspunkt i å gjøre brann- og tyverisikkerhet om til praktisk arbeid. For å få et godt resultat, er det viktig å først få en oversikt over hvilke risiko ens kirker er utsatt for, deretter utarbeide rutiner som ivaretar nødvendig sikkerhet. KA har utarbeidet en egen risikostyringsmodell for brann- og tyverisikkerhet i kirkene.
 
Arbeidet med risikostyringsmodellen foregår delvis ved hjelp av pc, det er derfor viktig at minst en fra hver stab har med bærbar pc på kurset. Hvis mulig vil det bli lagt inn et besøk i et kirkebygg, slik at vi kan se og diskutere sikkerhetsløsninger i praksis.
 

Målgruppe
For å få mest utbytte av kurset bør det delta flere fra hver stab (kirkeverge, kirketjener og andre som er involvert i oppfølging av sikkerheten i kirken), slik at dere kan jobbe med konkrete utfordringer fra egne kirker.
 

Kursmateriell
Materiell som blir brukt på kurset er KA s tidligere publikasjoner Brannvern i kirkebygg 2007, Brannsikring av kirkebygg 2009 (Disse to publikasjonene er tidligere sendt til hvert fellesråd. De er i tillegg til salgs i KAs nettbokhandel). Boken Kunsten å sikre en kirke er kommet ut i år, og vil bli gjennomgått på kurset. Risikostyringsmodellen vil også bli tilgjengelig på kurset.
 
Pris
Kr. 1400,- inkluderer to dagerskurs med lunsj.
Kr. 2300,- inkluderer to dagerskurs med lunsj, middag og overnatting.
Husk å hake av for overnatting i påmeldingsskjemaet om man ønsker dette. For påmelding etter 18. oktober må overnatting ordnes av den enkelte.


Tid og sted
15.-16. november på Rica Seilet Hotel i Molde. Kurset går over to dager, fra kl 10.00 dag en (kl 10.00-16.00) til kl 15.30 dag to.

Påmeldingfrist 18. oktober.
 
Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema, se lenke til høyre.
 
Bekreftelse sendes på epost etter påmeldingsfristens utløp.
 
For avmelding etter påmeldingsfristen tas det et avmeldingsgebyr på kr 400-,.
 
Alle deltakere må ta med bærbar PC med excel (og gjerne trådløst internett).
 
Foreleser: Ingrid Staurheim
Del i sosiale medier:
Relaterte lenker
Powered by Cornerstone