Stillingsutlysninger: Webcruiter

Som KA-medlem får dere tilgang til å publisere stillinger i Webcruiter til rabattert pris.

Få hjelp av et effektivt verktøy i tilsettingsprosessen! KA har avtale med Webcruiter om publisering av stillingsannonser og utsendelse av søkerlister og avslagsbrev.

Bruk av tjenesten effektiviserer rutinene og bidrar til at du fremstår som en attraktiv arbeidsgiver. Det er viktig at alle søkere blir fulgt opp fra begynnelsen til slutt. Dette sikrer også at prosessen er i tråd med GDPR da søknader blir slettet i etterkant.

Annonsene blir publisert på kirkejobb.no og jucan.no, i tillegg til Navs sider for ledige stillinger.

Det er inngått en rammeavtale, slik at KAs medlemmer får tilgang til tjenesten til faste avtalte priser. Pris per stilling er kr 3800 eks. mva. For andre gangs utlysning halveres prisen. Vi kan også tilby publisering til FINN, det vil da tilkomme ytterligere kostnader.

Dette er prosessen:

 1. Bestillingsskjema fylles ut og sendes til supportnorge@webcruiter.no merket med Kirkejobb, alle felt markert med stjerne må fylles ut i skjema. Det er mulig å legge ved utlysningstekst i eget dokument men det må være i word-format, og disse opplysningen må komme tydelig frem:
  • Overordnet beskrivelse av stillingen og virksomheten, arbeidsoppgaver, kvalifikasjoner, personlige egenskaper, vi tilbyr, samt stillingstype, søknadsfrist og kontaktperson(er).
 2. Webcruiter lager annonsen og sender lenke til gjennomsyn.
 3. Når annonsen er godkjent vil stillingen lyses ut på kirkejobb.no, jucan.no og nav.no.
 4. Samme lenke som brukes for gjennomsyn kan benyttes på egne hjemmesider og kan også deles på sosiale medier som Facebook og LinkedIn.
 5. Dersom dere annonserer i andre kanaler i tillegg, anbefaler vi at dere henviser til å søke på stillingen via kirkejobb.no 
 6. Alle kandidater må søke elektronisk.
 7. Dere vil kunne få innlogging til Webcruiter slik at dere kan følge med på prosessen og se de søkere som kommer inn.
 8. Første arbeidsdag etter at søknadsfristen er gått ut sendes offentlig og utvidet søkerliste sammen med en full oversikt over kandidatenes søknader i ryddig pdf-format.
 9. Så snart utvelgelsesprosessen er ferdig og senest 3 måneder etter søknadsfrist må navn på tilsatt oversendes Webcruiter slik at resterende kandidater kan få avslag. Dette er svært viktig da det sikrer kandidatenes eierskap til egne data i henhold til GDPR.
 10. Webcruiter sender svarbrev med det lokale fellesrådet/person som avsender. Hvis Webcruiter ikke har fått tilbakemelding innen 3 måneder vil prosessen avsluttes uten at kandidatene får tilbakemelding.   
 11. Dersom stillingen skal lyses ut på nytt (andregangsutlysning) må dette informeres om før stillingen avsluttes, d.v.s. innen tre måneder etter søknadsfrist.

 

Hvordan går dere frem?

 1. Fyll ut fellesskjemaet for utlysningsgrunnlag og bestilling (lenke til høyre)
 2. Annonsen kan lages på bokmål eller nynorsk. Oppgi målform i bestillingen.
 3. Skjemaet sendes på mail til WebCruiter :Supportnorge@webcruiter.no

 

Bestillingen må være Webcruiter i hende to arbeidsdager før ønsket publiseringsdato.

 

Personvern

Webcruiter gjør oppmerksom på at den som rekrutterer må ha rutiner for behandling av personopplysninger, og at personopplysninger som ikke har et formål skal slettes. Webcruiter har en løsning for sletting av alle søknader etter endt prosess, og denne anbefales å benyttes etter endt rekruttering.

 

Spørsmål?

Send mail til supportnorge@webcruiter.no med emne kirkejobb ev ring kundeservice hos Kirkejobb.no på 22 30 11 52.

Kontaktperson i KA: Ingvild Engedal, tlf 909 82 481

 

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone