NY EPISODE AV «INPUT»:

Ikke en hvilken som helst humanitær organisasjon

Prost Ingeborg Sommer (t.v.) og Misjonsalliansen-sjef Heidi Sandvand Hegertun er gjester i «Input» denne gangen. Foto: KA
Publisert: 19/06/2024
I vårsesongens siste «Input» gyver prost Ingeborg Sommer og Misjonsalliansen-sjef Heidi Sandvand Hegertun løs på utfordringen fra kommunikasjonsrådgiver Peder Tellefsdal: Er kirken for dårlig på å holde fram kjernebudskapet sitt?

Snakker kirkelige og kristne virksomheter for lite om det som gjør dem unike? Blir disse virksomhetene mer tydelige dersom de lar være å involvere seg i alle mulige debatter? Eller blir de mer irrelevante av det?

Det er utgangspunktet for episode 8 av podkasten «Input», som slippes samme dag som boka «Rebranding the church» av Peder Tellefsdal lanseres.

Tellefsdals budskap, som allerede har vært tema i Dagsnytt 18 på NRK, er at kirken (kirken i stort, ikke bare Den norske kirke) må prioritere tydeligere i sin kommunikasjon: Snakk mer om Jesus og mindre om temaer som mange andre er gode på.

Problemet er «når det blir umulig å se forskjell på kirken og en hvilken som helst humanitær organisasjon», mener han.

KA inviterte prost i Bærum, Ingeborg Blindheim Sommar, og generalsekretær i Misjonsalliansen, Heidi Sandvand Hegertun, til å drøfte Tellefsdals utfordring. Samtalen hører du i «Input» der du lytter til podkast.

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone