Kulturministeren og Anne Lindmo kommer på høstkonferansen

Anne Lindmo. Foto: Seminarpartner
Publisert: 12/05/2016
Kulturminister Linda Cathrine Hofstad Helleland har nå sagt ja til å komme på KAs høstkonferanse. Anne Lindmo vil holde foredrag med tittelen "Mot til å lykkes." Vi ønsker velkommen til spennende og interessante konferansedager 26. - 27. september. Sett av dagene nå.

KAs høstkonferanse arrangeres annethvert år og samler ledere i ulike kirkelige virksomheter, rådsmedlemmer og andre med lederansvar fra ulike deler av landet. Vi er svært glade for at kulturministeren kommer i en tid hvor hun arbeider med egen stortingsmelding som skal meisle ut den framtidige tros- og livssynspolitikken. Finansieringssystemet er også til vurdering i departementet og vi er spente på å høre hennes foredrag.

Anne Lindmo er kjent for de fleste som programleder i sitt eget talkshow Lindmo, og har lang fartstid i ulike programmer på NRK. Hun er også en dyktig foredragsholder og vi gleder oss til å oppleve henne på høstkonferansen. Det blir for øvrig ulike faglig interessante seminarer og tema på konferansen, blant annet presentasjon av en underøkelse om ledelse i Den norske kirke.

Flere detaljer om programmet vil bli kunngjort på KAs kurssider i tiden framover. Mer informasjon og side for påmelding finnes her.

Konferansested er Hotel Bristol i Oslo sentrum.

Kulturministeren og Anne Lindmo kommer på høstkonferansenKulturminister Helleland. Foto: Thomas Haugersveen, Statsministerens kontor

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone