To ledige stillinger i KA

Publisert: 01/10/2015
KA lyser ut to stillinger – en nyopprettet arkivarstilling tilknyttet IKT-satsingen i Dnk og et vikariat i KAs sekretariat

Arkivar – systemforvalter

Den norske kirke gjennomfører en omfattende IKT-satsing med vekt på å få etablert moderne fellesløsninger som skal tilbys alle enheter i Den norske kirke. Kirken har i dag ingen felles arkivløsning. En stor del av arkivdanningen i Den norske kirke foregår i den lokale enhet som er menighetsråd (ca 1200) og fellesråd (ca 400).  Det er gjennomført anskaffelse av en felles arkivløsning med møtefunksjonalitet. Denne er installert for noen piloter og danner grunnlaget for å etablere en standardløsning som kan brukes av alle.

Den som blir ansatt vil være med å påvirke utviklingen av en moderne digital arkivløsning i en stor organisasjon.  Det er lagt vekt på å tilrettelegge løsningen slik at den skal brukes i det folkevalgte rådsarbeidet på alle nivå i Den norske kirke.

IKT-satsingen i Den norske kirke gjennomføres i et tett samarbeide mellom Kirkerådet, KA og Opplysningsvesenets fond. Denne stillingen er lagt til KA.

Søknadsfrist: 18. oktober.

Mer informasjon om stillingen finner du her.

Rådgiver/seniorrådgiver (vikariat)

En av våre dyktige rådgivere går ut i foreldrepermisjon.  Vi leter derfor etter en god vikar for henne!

Arbeidsgiveravdelingen består av til sammen 11 personer med flerfaglig bakgrunn. Arbeidet skjer i nær kontakt med KAs ledelse og i kontakt med andre avdelinger.  Arbeidet spenner over et vidt fagspekter innen personal, lønn/tariff og arbeidsliv.  KAs medlemmer har et stående tilbud om rådgivning over telefon, epost og i forbindelse med kurs.  KA har i 2015 også lagt om sin nettside og det arbeides aktivt for å videreutvikle denne som del av KAs medlemstilbud.

Blant arbeidsoppgavene vil medlemskontakt/rådgivning innenfor personal/arbeidsliv/arbeidsrett, deltakelse i oppdatering/utviklingsarbeid av KAs nettsider, rådgivning i tariff- og andre arbeidsrettslige spørsmål og noe kurs- og opplæringsvirksomhet overfor medlemmene inngå.

Søknadsfrist: 15. oktober.

Mer informasjon om stillingen finner du her.

 

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone