Ledig stilling i KA: Spesialrådgiver innen kulturminneforvaltning

Som spesialrådgiver vil du gi råd og veilede kirkeeiere i forvaltningen av kirkenes inventar og interiør. Bildet er fra Orkdal kirke, der billedhugger Oscar Lynum (1890-1961) står bak St. Georg i kamp med en drage på toppen av døpefonten. Foto: Ordna eiendom
Publisert: 15/05/2024
Ønsker du en sentral rolle i å ivareta og videreutvikle Norges kirkelige kulturarv? Søk innen 10. juni.

Hovedorganisasjonen KA søker etter en engasjert og kunnskapsrik rådgiver til vår avdeling for kirkebygg og gravplass. Hos oss vil du få en sentral rolle i å ivareta og videreutvikle Norges kirkelige kulturarv.

I rollen vil du gi råd og veilede kirkeeiere i forvaltningen av kirkenes inventar og interiør. Du vil være en del av et kompetent faglig miljø med et stort engasjement. Avdelingen består av ni ansatte og har som formål å være et fag- og utviklingsmiljø innen kirkebyggfeltet.

KA eier og drifter en egen database over alle kirkebygg og gravplasser i Norge. KA bruker også Digitalt museum og Primus for presentasjon og forvalting av informasjon om kirkebyggene.

Hos oss vil du jobbe tett med de andre rådgiverne, samt eksterne samarbeidspartnere som Riksantikvaren, Kirkerådet og andre fag- og forskningsmiljø.

Søknadsfrist er 10. juni. Les meir og søk her!

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone