Ledig stilling i KA: Spesialrådgiver til Kirkebevaringsfondet

Photo by Joshua Kettle on Unsplash
Publisert: 14/05/2024
Vi søker en medarbeider som har særlig god kjennskap til Den norske kirkes lokale forvaltningsansvar for kirkebygg, herunder samspillet mellom kirke og kommune og mellom kirkeeier og kulturminneforvaltningen.

Kirkebevaringsfondet er tidenes største kulturminnesatsning. 10 milliarder kroner skal benyttes til istandsetting av kulturhistoriske verdifulle kirkebygg de kommende årene.

I den forbindelse er KA på jakt etter en medarbeider som har særlig god kjennskap til Den norske kirkes lokale forvaltningsansvar for kirkebygg, herunder samspillet mellom kirke og kommune om finansiering og mellom kirkeeier og de ulike forvaltingsnivåer innen kulturminneforvaltningen.

Spesialrådgiveren vil være ansatt i Hovedorganisasjonen KA, med hovedarbeidssted i Trondheim. Rådgiveren vil ha sitt daglige virke sammen med programsekretariatets øvrige stab, men rapportere til og inngå som del av KAs avdeling for kirkebygg og gravplass. Vår avdeling har 8 ansatte på hovedkontoret i Oslo.

Rådgiveren skal særlig bidra til at programsekretariatet har tilstrekkelig kompetanse og kapasitet til å gi gode råd og veiledning til de kirkelige fellesrådene som vil få tilskudd fra fondet i deres rolle som byggherre i planleggingen og gjennomføringen av istandsettingsprosjekter.

Søknadsfrist er 2. juni. Les mer og søk her!

Se også denne stillingen med søknadsfrist 26. mai: Databaserådgiver

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone