Nå kan du melde deg på årets viktigste møteplass

Eirik Newth (t.v.) og Ole Fredrik Nordbye er hovedtalere på Kirkelederkonferansen 2023. Arrangementet finner sted på Lillestrøm, midt mellom Oslo og Gardermoen. Foto: Thon Hotels/privat
Publisert: 20/04/2023
Kirkelederkonferansen 2023 arrangeres 30.-31. oktober på Lillestrøm.

– Vi har mye og god kontakt med medlemmene på e-post, telefon og gjennom digitale møter, men det er noe spesielt ved å møtes fysisk. Dette gleder vi oss veldig til, sier administrerende direktør i KA, Marit Halvorsen Hougsnæs.

Kirkelederkonferansen var tidligere kjent som KAs høstkonferanse og blir arrangert annethvert år. Målgruppen er alle ansatte ledere i KAs medlemsvirksomheter. Det omfatter ledergrupper både i organisasjoner og Den norske kirke. Dette er møteplassen for biskoper, kirkeverger, stiftsdirektører, generalsekretærer, proster, personalsjefer og andre ledere.

Meld deg på her!

«Løft blikket! Ledelse for fremtiden»

Årets konferanse finner sted på Lillestrøm mandag 30. og tirsdag 31. oktober. Prosjektleder er spesialrådgiver Jens A. Bjelland, som har ledet programutviklingen i samråd med en bredt sammensatt referansegruppe med representanter for alle typer medlemsvirksomheter i KA.

– Tema for konferansen er «Løft blikket! Ledelse for fremtiden». Målet er at deltakere skal sitte igjen med ny innsikt i hva som kommer til å treffe oss og noen nye verktøy for å lede sektoren på veien videre, sier Bjelland.

God tid til å mingle

Åpningsdagen handler om fremtidsbilder. Fremtidsforsker og astrofysiker Eirik Newth, som sitter i et regjeringsoppnevnt utvalg som skal se på løsninger for klimakrisen fram mot 2050, skal snakke om «Norge mot 2050: Tre trender som vil påvirke deres sektor». Senere den dagen zoomer programmet inn på hvordan fremtiden ser ut for kirker og kristne organisasjoner i Norge.

Dag to handler om lederutfordringer for fremtiden. Hovedtaler er Ole Fredrik Nordbye, jazzpianist, kreativitetsekspert og førstelektor ved NLA Høgskolen. Nordbye skal snakke om hvordan sektoren kan skape kreative, fremtidsrettede arbeidsplasser. Videre vil det bli seminarer om lobbyisme, fremtidens finansiering, fellesløsninger i Den norske kirke og mye annet.

– I tillegg skal det bli godt med tid til å mingle. Er det en spennende leder du ønsker å prate med, kan dere avtale å ta en kaffe på Kirkelederkonferansen, foreslår Bjelland.

Påmelding: Kirkelederkonferansen 2023

Kort samling for kirkeverger

Landskonferansen for kirkeverger finner sted i 2024. Det blir imidlertid en kort samling for kirkeverger i etterkant av Kirkelederkonferansen.

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone