– Veiledningen på KAs lederkurs er gull verdt

Linn Maria Kierulf i samtale med kursdeltakere på KAs lederutviklingsprogram. Foto: KA
Publisert: 11/05/2022
Tidligere deltakere på KAs lederutviklingsprogram er ikke i tvil om nytten av kurset.

– Du får tid til å jobbe med deg selv som leder, og ikke minst en veldig god coaching og veiledning. Det har kanskje vært det aller viktigste. Det å kunne sitte i en liten gruppe med andre ledere, og kunne ta opp helt konkrete problemstillinger som du jobber med i hverdagen din, og få fulgt opp dem videre to ganger etterpå. Det er rett og slett gull verdt! sier Øyvind Woie.

Han er generalssekretær i KABB og deltok på KAs lederutviklingsprogram 2021-2022.

– Det er den tettheten til egen praksis som jeg synes er meget relevant, både i veiledning og når vi skriver oppgave, følger Sølvi Lewin opp. Hun er til daglig prost i Larvik. 

Finner hverandre

KAs lederutviklingsprogram 2021-2022 ble avsluttet med en flott samling i Åsgårdsstrand 25.-28. april. Kurset hadde 24 deltagere fra hele landet, det var ledere med personalansvar: Kirkeverger, stiftsdirektører, daglig ledere, proster og en generalsekretær.

SE HVA TIDLIGERE DELTAKERE SIER OM KURSET HER: 

 

– Det er spennende å se hvordan deltagerne finner hverandre i diskusjoner om ledelsesfaglige problemstillinger, sier KAs leder for programmet, Linn Maria Kierulf.  

Samlingen i Åsgårdstrand var den tredje samlingen. De andre har vært på Granavolden og på Jevnaker. 

Nettverket blir viktig

Deltagerne har mulighet til å ta 20 studiepoeng i verdibasert ledelse ved VID, og nå sitter de aller fleste av deltakerne med eksamen som skal leveres 19. mai.  

Kurset består av forelesninger, gruppeoppgaver og veiledningsgrupper. Flere av deltakerne trekker også frem nettverket de opparbeider seg gjennom å være sammen med andre ledere som verdifullt.  

Dette er et kurs som KA har kjørt hvert annet år.

– Høsten 2021 hadde vi venteliste. Derfor har vi satt opp kurset igjen allerede høsten 2022, og vi håper det er interesse for det. Vi har 15 påmeldte nå og kan avsløre at det foreløpig er en godt sammensatt gruppe. Så har du lyst på en plass, er det ingen grunn til å vente med å melde deg på, sier Linn Maria Kierulf.

Fristen for påmelding er 17. juni.

Klikk her for mer informasjon og påmelding.

 

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone