KA søker jusstudent til deltidsstilling innen arbeidsrett

Publisert: 26/04/2022
Du bør ha fullført minst halve studiet, gjerne med valgfag i arbeidsrett.

SØKNADSFRISTEN ER UTLØPT

Til vår arbeidsgiveravdeling søker vi etter en jusstudent til studierelevant deltidsstilling. Arbeidsgiveravdelingen har ni ansatte, de fleste er advokater/jurister. Vi gir råd og veiledning til våre medlemmer i spørsmål om arbeidsrett, personalforvaltning og tariff.

Vi har i flere år hatt jusstudenter i deltidsstilling i avdelingen. Vår nåværende studentansatte er ferdig med studiet til sommeren, og vi søker hennes etterfølger. Hovedoppgaven vil være rådgivning til våre medlemmer per telefon og e-post. Det kan også være aktuelt med andre oppgaver, herunder utredningsoppgaver eller skriving av artikler til vår nettside.

Stillingsstørrelsen er 20 prosent, med arbeidstid én fast dag i uken. Det er mulighet for mer arbeid i perioder hvor det er ekstra travelt i sekretariatet eller ved ferieavvikling. Jobben vil være variert og gir mulighet til å bruke det du har lært på jusstudiet i praksis, og gir svært verdifull erfaring innen arbeidsrett.

Det er en fordel om du har erfaring fra rettshjelpstiltak, advokatfirma eller lignende, men ikke et krav. Du bør ha fullført minst halve studiet, gjerne med valgfag i arbeidsrett. Personlig egnethet og serviceinnstilling blir vektlagt.

Vi tilbyr:

  • Mulighet til å arbeide i et kompetent faglig miljø med spennende og juridisk utfordrende oppgaver
  • Være en del av et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktig lønn
  • Fleksibilitet ved behov til eksamen etc.
  • Medlemskap i pensjonsordningen KLP

KA legger vekt på mangfold på arbeidsplassen og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke - uavhengig av alder, kjønn, seksuell orientering, nedsatt funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi holder til i Rådhusgata 1-3 sentralt i Oslo. Spørsmål om stillingen rettes til forhandlingssjef Anne Cecilie Andresen på telefon 926 63 319/e-post anne.cecilie.andresen@ka.no eller til nåværende studentmedarbeider Astrid Dovland på telefon 408 14 870, e-post astrid@dovland.ka.no.

Søknad med CV sendes til anne.cecilie.andresen@ka.no. Søknadsfrist er 12. mai 2022. Stillingen kan tiltredes snarlig etter nærmere avtale.

Om KA: KA er arbeidsgiver- og interesseorganisasjonen for kirkelige organer og virksomheter med kirkelig forankring. Vi har drøyt 430 medlemmer og yter service og rådgivning innen bl.a. tariff-/arbeidsgiverspørsmål, omstilling, ledelse, opplæring, kirkebygg- og gravplassforvaltning, juss, økonomi og kommunikasjon. Vi jobber også politisk for medlemmenes rammevilkår. KA har om lag 30 ansatte og holder til i Oslo sentrum.

 

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone