Ledig stilling i KA: Rådgiver innen økonomi og virksomhetsstyring

Det er lenge siden sist KA-staben var på tur (august 2019), men vi har et håp om at det snart vil skje igjen. Foto: KA
Publisert: 05/07/2021
Bli med på laget! Søknadsfrist er 15. august.

SØKNADSFRISTEN ER UTLØPT.

Vil du bruke fagkompetansen din til å bistå virksomheter med høy samfunnsnytte? Vil du jobbe med rådgivning for kirkelige og ideelle virksomheter i en spennende endringstid? KA søker en spesial-/seniorrådgiver som kan gi medlemmene våre faglig bistand innen økonomi og virksomhetsstyring.  

Som eneste hovedorganisasjon i Norge med spisskompetanse på kirke, tro og livssyn, bistår KA medlemmene på en rekke fagområder. KA bidrar til at virksomhetene på sektoren er profesjonelle arbeidsgivere, har riktig og oppdatert kompetanse, opplever at samfunnsbidraget deres anerkjennes bredt, får de økonomiske og rettslige rammene som trengs og får kunnskapsbasert rådgivning og bistand til å løse sine oppdrag.

Rammebetingelsene for tros- og livssynssektoren er i endring, og det er derfor stor etterspørsel etter faglig bistand innenfor økonomi/regnskap, budsjettarbeid, revisjon, fundraising, virksomhetsstyring, digitalisering og relevant lov og regelverk. 

Arbeidsoppgaver:

  • Rådgivning, kurs og veiledning og informasjon til KAs medlemmer innenfor det økonomifaglige området, inkl. relevant lov og regelverk
  • Utviklingsansvar for bedre felles IKT- verktøy og digitale løsninger innen områdene lønn, personal og regnskap. Arbeidet skjer i nært samarbeid med lokale og nasjonale kirkelige organer.
  • Innsamling og analyse av økonomi- og personalstatistikk/data som kan belyse utviklingstrekk og utfordringer på sektoren  
  • Deltagelse i utvalg/utredningsarbeid.
  • Noe reising må påregnes.

Les mer og søk på stillingen på kirkejobb.no innen 15. august.

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone