Ny i KA: Kristina Woll Lunke

Jeg tok relativt nylig en master innen kulturminnevern og kunne ikke bedt om en mer relevant jobb enn dette, sier Kristina Woll Lunke. Foto: Privat
Publisert: 11/02/2021
– Det blir fint å få bryne seg på noe nytt etter noen måneder i ammetåka, sier kirkebyggavdelingens nye konsulent.

Hvem: Kristina Woll Lunke (32), konsulent i avdeling for kirkebygg og eiendomsforvaltning

Bosted: Oppsal i Oslo

Familie: Gift, to barn

Liker: Jeg liker å tilbringe tid med familien min, som i sommer fikk et nytt tilskudd. Jeg er glad i natur, kunst og kultur(minner) og liker gamle ting med sjarm og sjel. Gleder meg derfor veldig til man igjen kan gå på loppemarked! Jeg liker å holde på med kreative prosjekter av ulike slag og å kose meg med god mat og drikke.

Hvorfor søkte du jobb i KA?
Etter å ha jobbet i KA i fjor vår, er jeg veldig glad for muligheten til å fortsette i 2021. Jeg får bidra i veldig spennende prosjekter og får muligheten til å jobbe med unike kulturminner, som kirkene er, og ikke minst lære utrolig mye. Jeg tok relativt nylig en master innen kulturminnevern og kunne ikke bedt om en mer relevant jobb enn dette.

Vil du bli Kristinas kollega? Sjekk ut dette!

Hva vet du om KA fra før?
Jeg jobbet en periode med tilskuddsordninger hos Riksantikvaren, og da samarbeidet vi tett med KA og kirkebyggavdelingen. Jeg ble derfor godt kjent med noe av det arbeidet avdelingen holder på med og ikke minst Kirkebyggdatabasen.

Hva blir dine viktigste arbeidsoppgaver?
Jeg skal i hovedsak bidra i to større prosjekter, kirkekontrollen som gjennomføres hvert fjerde år og et prosjekt om kirkeinventar på oppdrag fra Riksantikvaren.

Les mer om kirkekontroll her.

Hva er du mest spent på?
Jeg er selvfølgelig veldig spent på hvordan det blir å jobbe med disse prosjektene, og jeg ser frem til å lære mye. Det blir fint å få bryne seg på noe nytt etter noen måneder i ammetåka. Jeg er spent på situasjonen fremover og hvor lenge man må belage seg på hjemmekontor, selv om det med en baby i hus passer meg veldig fint akkurat nå.

Møt flere KA-folk her!

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone