KA bytter fra Questback til Netigate

Publisert: 02/07/2020
KA avslutter kontrakten med Questback. Medlemmer som ønsker å bli med i ordningen med vår nye leverandør Netigate, må gi beskjed om dette.

KA har sagt opp avtalen med Questback, som brukes til spørreundersøkelser, evalueringer, påmeldinger, søknader og så videre, fra og med 1. september. Det betyr at de av våre medlemmer som har avtale med Questback gjennom KA, mister tilgangen. Les brevet til eksisterende Questback-brukere her.

KA har signert avtale med en av Questbacks konkurrenter, Netigate. Vi valgte Netigate fordi vi opplever deres plattform som mer brukervennlig og intuitiv. Muligheten til å dele live-rapporter (altså å kunne se midlertidig rapport før undersøkelsen er avsluttet, uten å være innlogget) er en funksjon vi har savnet i Questback, men som Netigate har.

Avtalen med Netigate er satt opp slik at medlemmer som ønsker tilgang, kan kjøpe dette på samme måte som i Questback-avtalen, men at KA administrerer ordningen. Prisen – 2.000 kroner + mva i året – er høyere enn den prisen Questback har operert med før, men lavere enn den som ville vært gjeldende fra 1. oktober 2020.

Bestilling av Netigate-tilgang gjøres til Helge Mathisen. Dersom du er Questback-bruker i dag og vil være sikret overgang til Netigate uten opphold, må du bestille senest 15. august. Det vil selvsagt være mulig å få Netigate-tilgang, både for eksisterende Questback-brukere og nye brukere, også etter denne fristen.

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone