Inviterer alle kirkeledere til storsamling i 2020

Som alltid ønsker vi både å utfordre og inspirere, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs. Bildet er fra KAs høstkonferanse 2018, som bytter navn til Kirkelederkonferansen når den arrangeres i oktober 2020. Foto: TK Filmproduksjon/KA
Publisert: 29/01/2020
Planleggingen av Kirkelederkonferansen i oktober 2020 er godt i gang. – Vi vil skape lagfølelse på tvers av virksomhetene på kirkelig sektor, sier Marit Halvorsen Hougsnæs.

– Her skal vi samle ledere fra hele bredden av KAs medlemsvirksomheter, både Kirkerådet, fellesrådene og organisasjonene. Både ansatte og valgte ledere, sier administrerende direktør Marit Halvorsen Hougsnæs i KA.

KAs tradisjonelle høstkonferanse, som arrangeres annethvert år, får nytt navn: 22.-23. oktober 2020 arrangeres Kirkelederkonferansen – årets viktigste møteplass for ledere på KA-sektoren.

– Vi jobber mot felles mål

Ideen er å samle anslagsvis 250 til 300 valgte og ansatte kirkeledere på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport (The Qube) på Gardermoen. Både biskoper, kirkeverger, generalsekretærer, stiftsdirektører, proster, personalsjefer og andre ansatte ledere er velkomne. Det samme gjelder fellesrådsledere, bispedømmerådsledere og andre med lederverv i Den norske kirke og KAs medlemsorganisasjoner.

– Selv om kirkens ledere er ansatt forskjellige steder, jobber vi mot felles mål. Derfor er det et mål med konferansen å skape lagfølelse på tvers av virksomhetene på kirkelig sektor. Som alltid ønsker vi både å utfordre og inspirere, sier Hougsnæs.

Bredt sammensatt komité

En komité er for lengst i gang med å sette sammen det faglige og sosiale programmet. I tillegg til Marit Halvorsen Hougsnæs består komiteen av Ingrid Vad Nilsen (direktør i Kirkerådet), Gøran Byberg (generalsekretær i Søndagsskolen Norge), Martin Stærk (kirkeverge i Bø), Solveig Fiske (biskop i Hamar), Knut Are Hole (KA) og Trygve W. Jordheim (KA).

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone