God respons på nytt kurs: – Veldig relevant program!

Silje Letmolie Hjeldsbakken tok for seg balansepunktet mellom den enkeltes ytringsfrihet og lojalitet til arbeidsgiver i sitt foredrag. Foto: KA
Publisert: 26/09/2019
For første gang arrangerte KA en egen arbeidsrettsdag. Flere av deltakerne omtaler den som meget nyttig.

Tirsdag denne uken ble det avholdt et helt nytt kurs i KA-sammenheng, nemlig en egen arbeidsrettsdag. Kurset var lagt opp med fokus på mye konkrete eksempler og caser, og de rundt 50 deltakerne fikk blant annet servert siste nytt fra rettssalen - nyheter i rettsutviklingen, inføring i arbeidsgivers styringsrett, varsling, omorganisering og hvilke begrensninger arbeidsgiver kan sette på arbeidstakers bruk av sosiale medier.

Flere av tilbakemeldingene KA har fått i etterkant av kurset tyder på at det stor grad var vellykket og nyttig for deltakerne.

God bruk av tiden

– Veldig bra kurs med dyktige foredragsholdere, skriver en deltaker i sin evaluering.

– Viktige tema, og alle var engasjerende. God bruk av tiden. Bra med så lang dag. Bra med korte pauser, lyder kommentaren fra en annen.

Flere påpeker også at det var et veldig relevant program på kurset.

KA har selvfølgelig også notert seg at det er rom for forbedringer, og vil, som alltid, ta med seg disse videre når nye kurs skal planlegges.

Vekket interessen

Også personer som ikke fikk deltatt på kurset har fått med seg at det ble arrangert.

– Får ikke alt med seg, håper muligheten kommer igjen, kommenterer en på KAs Facebook-sider, mens en annen definitivt synes temaene virket spennede.

– Nå har dere ihvertfall pirret min interesse til deltakelse på oppfølgerkurs, skriver han.

Direktør i arbeidsgiveravdelingen, Ingrid Brynhildsvoll Tenfjord, har gode nyheter til de som ønsker flere slike kurs:

– Vi i arbeidsgiveravdelingen er godt fornøyde med dagen, hvor hele avdelingen har vært involvert. Kurset var fulltegnet, så tematikken har vært relevant for mange. Vi har planer om å gjøre dette til et årlig kurs, og ser frem til å invitere til KAs arbeidsrettsdag 2020, sier hun.

God respons på nytt kurs: – Veldig relevant program!

 

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone