Folk i KA: Pål Arne Winsnes

Pål Arne Winsnes (59), seniorrådgiver i avdeling for sektorpolitikk og styring Foto: KA
Publisert: 12/09/2019
– KA bør være den naturlige og sentrale arbeidsgiverorganisasjonen for all kirkelig virksomhet i landet vårt.

Hvem: Pål Arne Winsnes (59), seniorrådgiver i avdeling for sektorpolitikk og styring

Bosted: Trondheim

Familie: Gift med Anne, er far til Håkon, Erlend og Vetle

Liker: Båtliv på fjorden, sommer og sol, men også lange skiturer i marka og på fjellet.

Fartstid i KA: Ansatt siden januar 2018

Viktigste arbeidsoppgaver: Jeg er kontaktperson for 122 kirkelige fellesråd som er i en sammenslåingsprosess på grunn av kommunesammenslåing. Dessuten jobber jeg med stabsutvikling, kulturbygging, prosjektledersamlinger for nye fellesråd. Jeg har også en sekretærfunksjon i Fagutvalg for kirkemusikk.

Hvordan vil du beskrive KA som organisasjon?

– KA er en kunnskapsorganisasjon som består av medarbeidere med høyt kompetansenivå innen ulike fagfelt, og som alltid setter medlemmene først i prioritering av oppgaver. Vi er til for medlemmene våre.

LES OGSÅ: Skal hjelpe fellesrådene med å finne sammen

Hva kan du hjelpe medlemmene med?

– Alle spørsmål som vedrører sammenslåing av kirkelige fellesråd som et resultat av kommunesammenslåing, stabsutvikling og kulturbygging for fellesråd som er i en sammenslåingsprosess. Spørsmål om kollektive og individuelle OU-stipend for kirkemusikere i KA-sektoren, dessuten alle spørsmål om samskaping mellom kirke og kommune.

Hva blir det viktigste for KA fremover?

– Å være den naturlige og sentrale arbeidsgiverorganisasjonen for all kirkelig virksomhet i landet vårt, med et mål om å utvide medlemsmassen til andre kirkesamfunn og kirkelige/diakonale organisasjoner. Vi innehar svært god kompetanse på mange fagfelt som vil være til nytte og glede for både nåværende og fremtidige medlemmer. Å utvikle ledere og medarbeidere i våre medlemsorganisasjoner, slik at de kan være bedre i stand til å møte fremtidens utfordringer.

LES OGSÅ: «Stadig bedre» på stormønstring for trosopplærere

Hva er det beste med å jobbe i KA?

– KA er en flott arbeidsplass med mange trivelige medarbeidere, som har det til felles at vi vil serve medlemmene våre på best mulig måte. Det er veldig trivelig å ha kontakt med ledere og medarbeidere hos våre medlemmer.

Møt flere KA-folk her!

Se alle våre tjenester!

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone