Vil du være med på KAs populære lederkurs? Meld deg på nå!

Tidligere kull og forelesere på KAs lederkurs samlet. Foto: KA
Publisert: 28/05/2019
Ansatte i fellesråd og organisasjoner får nå 9.000 kroner i OU-støtte til KAs lederutviklingsprogram. Påmelding senest 11. juni.

KAs lederutviklingsprogram gjør deg bedre rustet til å manøvrere som leder i et samfunn i rask endring, gir deg innsikt i nyere ledelses- og organisasjonsteori og hvordan dette kan forstås og anvendes innenfor en kirkelig/ideell kontekst.

– Det er så absolutt å anbefale, sier kirkeverge i Sarpsborg og tidligere deltaker, Asbjørn Paulsen, om KA lederutviklingsprogram.

Nye utfordringer

Ikke bare skjer det endringer på samfunnsnivå, men også innenfor kirkelig sektor skjer det mye i tiden fremover. Med ny kirkeordning og ny lov for trossamfunn i tillegg til en rekke sammenslåinger av fellesråd stilles dagens ledere i kirkelig/ideell virksomhet overfor nye utfordringer.

OU1-styret vedtok nylig å støtte programdeltakere innenfor sitt tariffområde (fellesråd og organisasjoner) med 9.000 kroner. Prisen blir da 30.000 kroner for disse.

Les mer om hva tidligere deltakere sier om kurset

KA har gjennom flere år arrangert lederutviklingsprogram. Høsten 2019 starter et nytt program opp i samarbeid med VID, med en rekke dyktige forelesere.

Disse er blant andre Harald Askeland, professor ved fakultet for teologi, diakoni og ledelsesfag ved VID; Stephen Sirris, studieleder for master i verdibasert ledelse ved VID; og tidligere KA-sjef Frank Grimstad, samt KAs egne Stina Hansteen Solhøy (PhD i statsvitenskap, spesialrådgiver innen ledelse og organisasjonsutvikling) og Linn Maria Kierulf (seniorrådgiver innen veiledning, arbeidsmiljø og stabsutvikling).

Drar til Spania

Den første av tre samlinger blir i september på Sjømannskirkens og Diakonhjemmets «storstue» El Campanario utenfor Malaga i Spania.

Påmeldingsfristen for lederutviklingsprogrammet er 11. juni.

Mer informasjon med detaljert program og påmelding finner du her

Lederutviklingsprogrammet er tilrettelagt for ledere med personalansvar blant KAs medlemmer (kirkeverger, stiftsdirektører, proster, generalsekretærer, personalsjefer mv).

Det vil også være åpent for ledere i kirkelige/ideelle virksomheter som ikke er medlemmer i KA.

Vil du være med på KAs populære lederkurs? Meld deg på nå!Linn Maria Kierulf, Frank Grimstad, Stina Hansteen Solhøy, Harald Askeland og Stephen Sirris.Foto: KA/VID
Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone