Vil du være med på KAs populære lederkurs? Meld deg på nå!

Tidligere kull og forelesere på KAs lederkurs samlet. Foto: KA
Publisert: 15/05/2019
KAs lederutviklingsprogram gjør deg bedre rustet til å manøvrere som leder i et samfunn i rask endring. Påmeldingsfristen er 3. juni.

KAs lederutviklingsprogram gir deg innsikt i nyere ledelses- og organisasjonsteori og hvordan dette kan forstås og anvendes innenfor en kirkelig/ideell kontekst.

– Det er så absolutt å anbefale, sier kirkeverge i Sarpsborg og tidligere deltaker, Asbjørn Paulsen, om KA lederutviklingsprogram.

Nye utfordringer

Ikke bare skjer det endringer på samfunnsnivå, men også innenfor kirkelig sektor skjer det mye i tiden fremover. Med ny kirkeordning og ny lov for trossamfunn i tillegg til en rekke sammenslåinger av fellesråd stilles dagens ledere i kirkelig/ideell virksomhet overfor nye utfordringer. 

Les mer om hva tidligere deltakere sier om kurset

KA har gjennom flere år arrangert lederutviklingsprogram. Høsten 2019 starter et nytt program opp i samarbeid med VID, med en rekke dyktige forelesere.

Disse er blant andre Harald Askeland, professor ved fakultet for teologi, diakoni og ledelsesfag ved VID; Stephen Sirris, studieleder for master i verdibasert ledelse ved VID; og tidligere KA-sjef Frank Grimstad, samt KAs egne Stina Hansteen Solhøy (PhD i statsvitenskap, spesialrådgiver innen ledelse og organisasjonsutvikling) og Linn Maria Kierulf (seniorrådgiver innen veiledning, arbeidsmiljø og stabsutvikling).

Drar til Spania

Den første av tre samlinger blir i september på Sjømannskirkens og Diakonhjemmets «storstue» El Campanario utenfor Malaga i Spania.

Vil du få med deg alt dette? Da må du være rask. Søknadsfristen er 3. juni.

Mer informasjon om kurset og detaljert program og påmelding finner du her

Lederutviklingsprogrammet er tilrettelagt for ledere med personalansvar blant KAs medlemmer (kirkeverger, stiftsdirektører, proster, generalsekretærer, personalsjefer mv).

Det vil også være åpent for ledere i kirkelige/ideelle virksomheter som ikke er medlemmer i KA.

Vil du være med på KAs populære lederkurs? Meld deg på nå!Linn Maria Kierulf, Frank Grimstad, Stina Hansteen Solhøy, Harald Askeland og Stephen Sirris.Foto: KA/VID
Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone