KA-veteranen Ellen (64) takker for seg 

– Vi har et bra arbeidsfellesskap i KA, sier Ellen Worren, som nå blir pensjonist. Foto: KA
Publisert: 09/04/2019
Gjennom nesten 22 år er utallige henvendelser til KA blitt møtt av Ellen Worrens vennlige stemme og serviceinnstilling. – Folk som Ellen er på mange måter limet i laget, sier sjefen hennes.

– Jeg ble ansatt i oktober 1997. Da var det Frank Grimstad (KA-sjef 1990-2018, red.anm.) og noen andre ansatte som jobbet her, sier konsulent Ellen Worren. 

64-åringen kan se tilbake på nesten 22 år i KA når hun denne uka har sine siste dager på jobb. 

– Per nå er det vel kun to andre her i KA som har lengre fartstid enn meg, sier hun. 

Har vært med på veksten 

Da Ellen Worren ble ansatt, var det fordi organisasjonen hadde behov for noen som kunne ta seg av oppgaver som regnskap, fakturering, bokutsending og sentralbord. Utallige innringere til KA har blitt møtt av hennes serviceinnstilling og vennlige stemme.

Hun har vært en del av en organisasjon i stadig vekst, både når det gjelder antall ansatte og kompetanse.  

– Det har stadig vært nye ting og fagområder å forholde seg til. Jeg husker spesielt godt da avdelingen for kirkebygg ble etablert, for eksempel. 

– Kolleger med omsorg for hverandre

Hun har trivdes godt i KA i alle disse årene. 

– Det har vært fint å være på et sted som har så mye å gjøre med det som skjer i kirken. På mange måter er vi jo midt i kirken. KA spiller en viktig rolle, mener hun. 

– Hvordan vil du beskrive KA og arbeidsmiljøet her? 

– Det er et sted med hyggelige og kompetente folk. Jeg har satt pris på de gode samtalene med gode kolleger. Vi har et bra arbeidsfellesskap, og jeg opplever at jeg har hatt kolleger som viser omsorg og bryr seg om hverandre. Det kommer jeg nok til å savne, sier hun. 

Verdsatt av sjefen 

Som pensjonist satser hun blant annet på å få enda mer tid til menigheten sin, Fagerborg. 

– Jeg ser også fram til mer tid til turgåing, familie og venner og roligere morgener, sier hun. 

Direktør i administrasjons- og økonomiavdelingen i KA, Knut Are Hole, har vært sjefen til Ellen de siste årene. Han har satt stor pris på jobben hun har gjort. 

– Det er viktig å ha folk som Ellen på en arbeidsplass. Én ting er de konkrete arbeidsoppgavene hun har utført, men hun har også bidratt med så mye annet av smått og stort. Folk som Ellen er på mange måter limet i laget på en arbeidsplass. Vi kommer til å merke at hun slutter, sier Hole. 

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone