Har du nyansatte i undervisningsstilling? Gi dem en lyninnføring i jobben og arbeidsplassen

Publisert: 14/06/2018
KA og IKO har kurset som gir personer i kirkelige undervisningsstillinger det de trenger for å forstå rollen og kirken som arbeidsplass og for å ta tak i oppgavene.

– Med dette kurset får nyansatte den nødvendige innføringen i de strukturer og rammer som gjelder for arbeid i kirken, slik at det blir lettere å komme i gang med de konkrete oppgavene. Særlig for medarbeidere med bakgrunn fra andre sektorer enn kirken, vil kurset være kunne bidra til en trygg og god start på arbeidsforholdet, sier Helene Horsfjord, spesialrådgiver i KA Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter.

Sammen med IKO har KA utviklet et innføringskurs for nyansatte eller ganske ferske medarbeidere innen kirkelig undervisning. Kurset går over tre dager og skal gjøre det lettere for deltakerne både å forstå sin egen rolle i organisasjonen og å ta tak i de konkrete arbeidsoppgavene. Den første dagen passer også for nyansatte innen diakoni.

Kurset omfatter:

  • Dag 1: Kirken som arbeidsplass: Kirkens styringssystemer, strukturer og rammer for arbeidsforholdet (denne dagen passer også for nyansatte innen diakoni)
  • Dag 2: Barnet i trosopplæringen: Planarbeid, innhold og gode metoder
  • Dag 3: Kirkens samarbeid med barnehage og skole (åpen kursdag)

Det går an å melde seg på hele kurset eller velge de dagene man ønsker.

Mer informasjon om kurset finner du her.

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone