Stilling ledig: advokat/jurist med erfaring fra arbeidsrett

Foto: rawpixel on Unsplash
Publisert: 23/05/2018
KA søker jurist med erfaring fra arbeidsrett, personalsaker og omstillingsprosesser. Søknadsfrist er 13. juni.

KA Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter har ledig stilling som advokat/jurist i arbeidsgiveravdelingen. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være knyttet til rådgivning i arbeidsretts- og personalsaker, alt fra enkeltspørsmål til oppsigelser.

Vi ønsker oss en trygg, ansvarsfull og uredd rådgiver med et ønske om å løse sakene til beste for KAs medlemmer. Du bør ha solid erfaring fra arbeid med arbeidsrettslige problemstillinger, for eksempel fra arbeidsgiver- eller arbeidstakerorganisasjon eller advokatfirma.

Mange av våre medlemsvirksomheter er inne i en omstillingsperiode på flere måter. Det er derfor ønskelig med erfaring fra arbeid med virksomhetsoverdragelser, omorganiseringer og/eller andre typer omstillingsprosesser. Andre oppgaver innenfor avdelingens og virksomhetens arbeidsområder kan være aktuelt avhengig av kompetanse og behov.

Vi er en tverrfaglig avdeling, med en kultur med åpne dører og mye faglig samarbeid. Dessuten er det også et solid juridisk miljø, og avdelingen har i dag blant annet seks jurister hvorav to advokater og to advokatfullmektiger. Dessuten kan vi tilby et inspirerende og utviklende arbeidsmiljø, en variert arbeidshverdag med mulighet til å påvirke, samt gode og ryddige arbeidsbetingelser.

Les mer og søk på stillingen her. Søknadsfrist er 13. juni.

 

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone