Fortsatt mulig å bli med i ledernettverk

Et av KAs ledernettverk var i høst på tur til Istanbul
Publisert: 03/01/2018
Ledernettverkene i regi av KA er blitt en suksess. Det er noen få ledige plasser igjen i det nye nettverket som starter opp nå i januar.

– Det er veldig nyttig å knytte kontakt med folk som står i mange av de samme utfordringene på arbeidsplassen, sier kirkeverge i Sandnes, Andreas E. Eidsaa jr., som er med i et av de to første ledernettverkene i KA-regi.

– Vi har nok ikke vært like opptatt av lederutvikling i Den norske kirke som man er for eksempel i næringslivet. Ledelse består av mange av de samme utfordringene uansett hvor man jobber, samtidig som de bransjespesifikke problemstillingene er mange og tydelige. Derfor oppleves ledernettverket i regi av KA som skreddersydd for meg og min situasjon, sier han.

Setter opp møteplanen sammen

Torbjørg Aalborg er ansatt i KA for å starte opp og fasilitere ledernettverk, fordi hun evner å skape trygghet og tillit i nettverkene og fordi hun vet mye om hvilke utfordringer ledere opplever til daglig. Aalborg har lang erfaring fra arbeidslivet som leder, fra klinisk arbeid innenfor helse og omsorg, fra politikk på nasjonalt nivå og fra næringslivet på arbeidsgiversiden. Hun har fasilitert ledernettverk i mange ulike sammenhenger.

Torsdag 18. januar starter et nytt ledernettverk opp i KA-regi. Deltakerne binder seg for ett år med til sammen fem møtepunkter, og møteplanen etter det første treffet settes opp i fellesskap.

Starter med blanke ark

I KAs ledernettverk er det deltakernes erfaring og utfordringer som står i sentrum. Den enkelte deltaker legger fram case eller konkrete saker som man ønsker hjelp til å løse.

– Vi starter med blanke ark og med folk som har lyst til å være med i et nettverk, understreker Aalborg.

– Det skal være hverdagsnært og ta utgangspunkt i den enkeltes arbeidssituasjon. Nettverkene er blitt veldig godt tatt imot, og de oppleves som nyttige, forteller hun.

Et ledernettverk består av 10 til 15 personer. Det er noen få ledige plasser i det nye nettverket, og det førstemann til mølla. Nettverket er for deg som jobber i Den norske kirke eller i en kirkelig organisasjon/virksomhet og som har personalansvar.

Interesserte kan kontakte Torbjørg Aalborg på 930 40 829 eller torbjorg.aalborg@ka.no.

Les mer og meld deg på her

Aller siste påmeldingsfrist er fredag 12. januar.
 

Del i sosiale medier:
Relaterte lenker

Powered by Cornerstone