KA skal rekruttere ny administrerende direktør

Publisert: 08/09/2017
KA skal nå rekruttere ny administrerende direktør. Frank Grimstad (67) fratrer stillingen på nyåret for å gå over i pensjonistenes rekker. Grimstad har vært direktør i KA siden organisasjonen ble opprettet 1. januar 1990.

– Det er en eneste god grunn til å slutte i denne stillingen, og det er min egen alder. Nå er tiden inne for meg til å bli pensjonist. Å være administrerende direktør i KA, er morsomt. Hadde det ikke vært så morsomt, ville jeg sluttet før. Det er et stort privilegium å jobbe strategisk sammen med så mange kreative, flinke og engasjerte folk både i organisasjonen og rundt i landet. Her får jeg som toppsjef utløp for alt jeg kan og litt til, sier Frank Grimstad.

Styreleder i KA, Hege Hovland Malterud, sier følgende på vegne av KA:

– Når KA har hatt samme administrerende direktør siden organisasjonen ble startet, er det en betydningsfull milepæl å skulle ansette ny toppsjef. Styret vil nå jobbe aktivt og bredt for å få en ny og god administrerende direktør, og stillingen vil bli lyst ut snart, sier Malterud. 

Den nye direktøren vil få en viktig jobb innen både kirke, organisasjon og arbeidsliv. 

– KA har fått en stadig viktigere rolle i norsk kirke- og samfunnsliv. Vi håper å finne en administrerende direktør som både vil videreføre og videreutvikle organisasjonen, sier Malterud.

Grimstad vil fratre når ny administrerende direktør er på plass, senest 1. april 2018. 

For mer informasjon kontakt
Styreleder Hege Hovland Malterud, tlf 40 23 01 74
Fung. kommunikasjonssjef Marit Momrak Wright, tlf 91 88 11 92

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone