Ny kommunikasjonssjef i KA

Publisert: 14/08/2017
Trygve W. Jordheim (38) er ansatt som kommunikasjonssjef i KA Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter. Han kommer fra jobben som administrativ redaktør i Vårt Land.

– Jeg gleder meg til å jobbe i en organisasjon som jeg har fulgt på journalistisk avstand i mange år og som jeg har et svært godt inntrykk av, sier Jordheim.

KA organiserer over 500 arbeidsgivere innenfor Den norske kirke og kirkelig virksomhet. Blant disse er alle de 420 fellesrådene, Kirkerådet, KIFO, IKO, Kirkelig ressurssenter, Søndagsskolen og KABB. KAs medlemmer har til sammen 9.000 ansatte, og KA har partsforhold til 22 arbeidstakerorganisasjoner.

Trygve W. Jordheim var ansvarlig for Vårt Lands kirkedekning som tro&kirke-redaktør og nyhetssjef i perioden 2010-2016. Siden nyttår har han jobbet som administrativ redaktør, med ansvar for blant annet oppfølging av avtaleverk, lønnsforhandlinger og annen kontakt med den lokale fagforeningen.

– Kombinasjonen av kirkepolitikk, arbeidslivsspørsmål og kommunikasjonsarbeid oppleves som midt i blinken for meg nå. Jeg ser fram til å bli bedre kjent med KA og å komme tettere på de beslutningsprosessene som jeg fram til nå har observert fra utsiden, sier Jordheim.

– Vi er svært tilfreds med å kunne presentere Trygve W. Jordheim som ny kommunikasjonssjef, sier Frank Grimstad, administrerende direktør i KA.

– Det var stor interesse for stillingen, og for oss er det viktig med en kommunikasjonssjef med bred kompetanse innenfor arbeidsliv og tros- og livssynsfeltet. Kommunikasjonssjefen er sentral i de viktige prosesser kirkelige organer og virksomheter står overfor i de kommende år. 

Trygve W. Jordheim (38) er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda og har i tillegg kristendom mellomfag samt forberedende eksamener fra Menighetsfakultetet og HiVolda. Han har jobbet i Vårt Land siden 2007, først som reporter og deretter som redaktør fra 2010. Han har tidligere vært reporter og redaksjonssjef i Magazinet. Jordheim er fra Bærum og bor nå i Asker. Han er gift og har to barn.

Den nye kommunikasjonssjefen i KA tiltrer senest 1. januar 2018.

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone