SØNDAGSSKOLEN NORGE nytt medlem i KA

Foto: SØNDAGSSKOLEN NORGE
Publisert: 15/12/2016
KA har fått enda et nytt medlem. Vi gleder oss over å ønske SØNDAGSSKOLEN NORGE velkommen som medlem i KA.

SØNDAGSSKOLEN NORGE (tidligere Norsk Søndagsskoleforbund) er en sammenslutning av innmeldte søndagsskoler og barnegrupper. SØNDAGSSKOLEN NORGE har evangelisk-luthersk basis og er økumenisk orientert. De arbeider for styrke barnas tro og hjelpe dem til etterfølgelse av Jesus, kalle og utruste søndagsskoleledere, opprette nye søndagsskoler og barnegrupper og være en støtte i trosopplæringen i hjemmet.

Over 6000 frivillige medarbeidere i hele landet er engasjert i arbeidet. Organisasjonen er inndelt i 22 kretser rundt i landet, og betjenes av egne søndagsskolekonsulenter. Hovedkontoret ligger i Oslo og har 19 ansatte.

"For oss er det en trygghet å velge en arbeidsgiverorganisasjon som har kunnskaper om det særegne ved å være en frivillig kristen organisasjon"

"For oss er det en trygghet å velge en arbeidsgiverorganisasjon som har kunnskaper om det særegne ved å være en frivillig kristen organisasjon," sier generalsekretær Gøran Byberg.
 
"Vi setter pris på den økende interessen for KA og er glad for å ha fått SØNDAGSSKOLEN NORGE om bord," sier administrerende direktør i Frank Grimstad.
 

Del i sosiale medier:

Powered by Cornerstone