Ingvild Moen og Henrik Syse kommer til høstkonferansen

Ingvild Moen. Foto: Linnea Syversen
Publisert: 04/08/2016
I tillegg til kulturministeren og Anne Lindmo er det nå også klart at Ingvild Moen og Henrik Syse deltar på KAs høstkonferanse. Ingvild Moen ble i 2014 kåret til "Årets sosiale medier-personlighet" og vil holde foredrag om hvordan organisasjoner og kirkelige virksomheter kan bruke sosiale medier mer effektivt.

Moen har lang erfaring med operativ og strategisk merkevarebygging i sosiale medier og har flere av landets mest kjente merkevarer på kundelisten.

Henrik Syse er velkjent som filosof og samfunnsviter. Syse vil innlede til paneldebatt om «Trossamfunnenes plass i det livssynsåpne samfunn.» Sammen med biskop Halvor Nordhaug ga Syse tidligere i år ut boka «Hvor kristent skal Norge være? Bidrag til et arveoppgjør.»

Vi har også vært så heldige få Frøydis Grorud og Trude Kristin Klæboe til å bidra med det musikalske.

KAs høstkonferanse arrangeres annethvert år og samler ledere i ulike kirkelige virksomheter, rådsmedlemmer og andre med lederansvar fra ulike deler av landet.
Konferansen finner sted på Hotel Bristol i Oslo.

Les mer om programmet og meld deg på her.

Påmeldingsfristen er satt til fredag 19. august.

Ingvild Moen og Henrik Syse kommer til høstkonferansenAnne Lindmo. Foto: SeminarpartnerIngvild Moen og Henrik Syse kommer til høstkonferansenTrude Kristin Klæboe og Frøydis Grorud. Foto: Kjetil RostadIngvild Moen og Henrik Syse kommer til høstkonferansenKulturminister Linda Cathrine Hofstad Helleland. Foto: Thomas Haugersveen

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone