Kirkelederen: Martin Stærk (47)

Fellesrådet til kirkevergen i Midt-Telemark kyrkjelige fellesråd er kanskje ikke blant de største, men med tre middelalderkirker i stein og en stor trekirke fra 1800-tallet blir det nok av utfordringer.
Les mer

Kirkelederen: Anne Louise Skoland (51)

Den ferske lederen i Kirkelig Ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep startet i jobben midt i en pandemi. Det har bydd på flere utfordringer.
Les mer

Kirkelederen: Olav Rune Ertzeid (60)

Den erfarne prosten har få vanlige arbeidsdager. En bil med PC og mobil er hans kontor, og han har et hus med utsikt som kan ta pusten fra de fleste.
Les mer

Kirkelederen: Marianne Uri Øverland (68)

IKO-sjefen syntes hjemmekontor var greit et par uker. Så kom savnet etter felleskapets energi.
Les mer

Kirkelederen: John Grimsby (61)

Kirkesjefen i Asker har en allsidig hverdag, et ønske om å formidle Guds kjærlighet og omsorg og en lengsel etter etter gammelt hus i Spania.
Les mer

Kirkelederen: Øyvind Woie (57)

Generalsekretæren i KABB er i gang med andre runde i jobben, synes det er vanskelig å ikke kunne gjøre alt på en gang og har en garasje med kristenrock og veteranbil.
Les mer

Kirkelederen: Andrea Hunger (45)

Den nytilsatte kirkevergen i Ålesund ønsker å fylle arbeidshverdagen med god dialog, og fritiden med fotturer og bærplukking med barna.
Les mer

Kirkelederen: Kåre Rune Hauge (62)

Prosten i Østre Borgesyssel har nok å drive med når han skal sjonglere utfordringer med korona og deltakelse i seks fellesråd – og i tillegg være en god leder.
Les mer

Kirkelederen: Siri Bloch Lindtveit (46)

Styrelederen i Søndagsskolen Norge finner det utfordrende å gjøre arbeidet på nye måter, og kobler gjerne av med en tv-serie eller podkast.
Les mer
1 - 9 av 9

Powered by Cornerstone