KABB nytt medlem i KA

Publisert: 29/09/2016
Vi har den glede å ønske KABB – Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte velkommen som nytt medlem i KA.

KABB - Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte er en tverrkirkelig organisasjon med syns- og lesehemmede medlemmer fra hele landet. KABB har sin administrasjon i Askim.

Av kjerneaktivitetene ved siden av lydbiblioteket og produksjon av lydbøker, utgir KABB lydaviser rettet mot barn og voksne, arrangerer leirer for medlemmer i alle aldre, tilbyr samtaler, egne skriftlige publikasjoner, storskrift/punktskriftblad, aktiviteter på nett, offentlig høringsinstans og sentral partner for Den norske kirke i saker som omhandler funksjonshemmedes situasjon i kirke og samfunn.

"Vi ser frem til å bli del av et interessefellesskap som har felles utgangspunkt og verdigrunnlag som vi bygger vår virksomhet på", sier Ingvar Nevland som er generalsekretær i KABB.

«Vi merker en økende interesse for KA og vil legge til rette for at flere organisasjoner og kirkelige virksomheter kan finne sin plass hos oss fremover,» sier administrerende direktør Frank Grimstad. Medlemskapet ble godkjent på styremøte i KA forrige uke.
 

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone