Inspirasjon, faglig påfyll og nyttig møteplass

Kulturminister Linda Cathrine Hofstad Helleland. Foto: Tomas Haugersveen, Statsministerens Kontor
Publisert: 23/06/2016
Kulturministeren kommer. Det gjør også Anne Lindmo og Beat for Beat-saksofonist Frøydis Grorud. KAs høstkonferanse 2016 blir et sted for inspirasjon, faglig påfyll og for å treffe kolleger i kirkelige virksomheter fra hele landet. Meld deg på!

Inspirasjon, faglig påfyll og nyttig møteplassTrude Kristin Klæboe og Frøydis Grorud har gitt ut albumet "Duften av liv". Foto: Kjetil RostadI tillegg til at kulturministeren og Anne Lindmo kommer, som vi har meldt tidligere, så er siste nytt nå at Trude Kristin Klæboe og Frøydis Grorud har sagt ja til opptre. De to er kjent fra ulike sammenhenger og har også gitt ut album sammen. Grorud er blant annet kjent som saksofonist i programmet Beat for Beat på NRK.

 

Inspirasjon, faglig påfyll og nyttig møteplassAnne Lindmo. Foto: SeminarpartnerDet blir seminarer med temaer som "hvordan være en god arbeidsgiver" og om trosopplæring. Videre får vi foredrag og panelsamtaler om bla. kirkebygg, livssynspolitikk. Kulturministeren holder åpningsforedrag mandag formiddag. Anne Lindmo avslutter konferansen og snakker om "Mot til å lykkes".

Konferansen finner sted mandag 26. og tirsdag 27. september i Oslo. Det er nå lagt ut et mer detaljert program på våre kurssider.

Les mer og meld deg på her.

Inspirasjon, faglig påfyll og nyttig møteplassFra høstkonferansen 2014, IKO-direktør Marianne Uri Øverland i forgrunnen

 

 

 

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone