Årets arbeidsgiverkonferanser gjennomført

Publisert: 04/05/2016
«Vi har nå gjennomført årets fire arbeidsgiverkonferanser i Kristiansand, Bergen, Gardermoen og til slutt i Tromsø på mandag,» forteller forhandlingsssjef Ingrid Tenfjord. Fristen for tilbakemelding på KAs debattnotat er 15. mai.

Formålet har vært både å ta opp aktuelle arbeidsgiverspørsmål med kirkeverger og rådsmedlemmer, samt spesifikt å få tilbakemeldinger på temaer knyttet til vårens tariffoppgjør.

«Det har generelt vært stort engasjement blant deltakerne. Mange har hatt klare og gjenomtenkte meldinger til KA om arbeidsgivernes behov i tariffsystemet.»

Også temaene om rekruttering og kommunesammenslåing har engasjert mange. Mange fellesråd står midt oppe i prosesser med sin kommune, og har behov for informasjon om både formaliteter og gode råd knyttet til temaet. 

Vi minner samtidig alle våre medlemmer, både de som ikke har fått deltatt på konferansene og de som ikke har vært der, om at det fremdeles er mulig å gi tilbakemelding på spørsmålene i debattnotatet KA har laget til konferansene. Disse ligger ute som en spørreundersøkelse på nettsidene, som er åpen til og med 15. mai. 

Del i sosiale medier:
Relaterte lenker
Powered by Cornerstone