Oppfordrer medlemmer til engasjement

Publisert: 05/10/2015
UDI øker nå sine anslag over hvor mange flyktninger som forventes å komme til Norge. Flyktningekrisen i Europa ser ut til å vedvare og vil berøre mange lokalsamfunn over lengre tid. «KA oppfordrer fellesrådene til å være i tett kontakt med kommunen om flyktningesituasjonen.» Det sier administrerende direktør, Frank Grimstad. Dette gjelder både for avklaring av omfanget av ankomst av nye flyktninger, og en mulig samordning av ressursbehov og innsats med kommunen.

Flyktningekrisen i Europa ser ut til å vedvare og vil berøre oss både nasjonalt og i mange lokalsamfunn over lengre tid. «KA oppfordrer fellesrådene til å være i tett kontakt med kommunen om flyktningesituasjonen.» Det sier administrerende direktør, Frank Grimstad. Dette gjelder både for avklaring av omfanget av ankomst av nye flyktninger, og en mulig samordning av ressursbehov og innsats med kommunen.

Oppfordrer medlemmer til engasjement

"Vi oppfordrer til at alle KAs medlemmer kan sette dette på dagsorden på stabsmøter og andre relevante møter i tiden framover, og at man bruker kreativitet og samler innspill for å se på hvordan den enkelte organisasjon og den lokale kirke kan bidra inn i flyktningekrisen vi nå ser," avslutter Grimstad.

Les Kirkens Nødhjelp sine tips om hva du kan bidra med i flyktningekrisen.

Les også uttalelse fra Norges Kristne Råd.

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone