Et samarbeid mellom arbeidstaker og arbeidsgiver

Kirketjenerskolen

Publisert: 29/03/2009
KirketjenerskolenKirketjenerKirketjenerskolen skal gi kirketjenere grunnleggende faglig kompetanse innenfor sitt ansvarsområde. Det kreves ingen formelle forkunnskaper.

Studiet kan tas ved siden av jobben, og kan gi deg høyere lønn. Kirketjenerskolen er delt i tre deler som kan tas i valgfri rekkefølge. Kursopplegget er primært innrettet mot kirketjenere, men vil også være åpent for andre kirkelig tilsatte eller personer som kan tenke seg en fremtidig tjeneste som kirketjener. Kirketjenerskolen drives i dag av et driftsstyre med medlemmer fra KA, Fagforbundet og Delta.

 

Kirketjenerskolen 1

Kirketjenerskolen 1 består av generelle vaktmesterfaglige temaer. Del 1 er den grunnleggende og mest omfattende delen av Kirketjenerskolen. Studiet tilbys som nettstudium av NKI.

 

Kirketjenerskolen 2

Kirketjenerskolen 2 består av emner som knyttes til kirkebygget, inventar og bruk. Studiet tilbys som nettstudium av NKI.

 

Kirketjenerskolen 3 / Møte med mennesker

Kirketjenerskolen 3 / Møte med mennesker er et tverrfaglig kursopplegg som retter seg mot kirketjenere, kirkegårdsarbeidere, kontortilsatte, klokkere og andre interesserte. Temaene som tas opp er knyttet til utfordringer målgruppen blir stilt ovenfor i møte med mennesker i forskjellige livssituasjoner. Kursopplegget arrangeres hovedsakelig lokalt.

 

Mer informasjon om Kirketjenerskolen, påmelding og priser finner du på www.kirketjenerskolen.no

 

Spørsmål? 

Alle spørsmål om Kirketjenerskolen generelt kan rettes til KA/Kirketjenerskolens driftsstyre v/ Anja Høiby-Nikolaisen (tlf. 99 46 50 53/epost kurs@ka.no)

 

Del i sosiale medier:
Powered by Cornerstone